Sitkei Anikó

Mindig becses számunkra a Szovátán töltött idő. Iskolánk Határtalanul! programja évről évre szorosan kötődik a Teleki Hotelhez. Ennek oka eleinte egyszerű volt: a gyönyörű természetes környezetben fekvő hotel szobái igényesen berendezettek, kényelmesek, tiszták, fürdőszobával felszereltek. A turista szállás emeletes fenyőfa-ágyas szobái kitűnő teret biztosítanak programjainak megvalósításához is. Kitűnő konyhájuk felülmúlhatatlan gasztronómiai utazások forrása. Ragyogó adottság, s nem győzzük kihasználni, hogy gyalog alig pár perces sétával megközelíthető a Medve-tó és a város központja.

Mindezek mellé társult az, ami már első alkalommal megérintett bennünket: az itt dolgozó emberek vendég- és hivatásszeretete. Mindőnk nevében hálás szívvel mondok nekik köszönetet az itteni feledhetetlen élményekért, nem utolsósorban igazgató úr baráti jobbjáért.

Bátran ajánlom úgy a gondtalan kikapcsolódásra vágyó, mint a tudásszomjjal érkező embereknek egyaránt a hotelt, magunk is izgalommal teli örömmel várjuk, hogy idén is visszatérhessünk.

Sitkei Anikó - Orosháza