Dr.Sipos Mihaly

A Rotary Club Eger elnökeként a magam, klubtársaim, hozzátartozóik és  barátaik nevében köszönetet mondok Önnek és kedves munkatársainak azért a vendéglátásért, melyet számunkra a 2015-ös év szilveszterének alkalmából biztosítottak.

Magánemberként már több alkalommal élveztem a Teleki Hotel által nyújtott családias, baráti fogadtatást, ezért nyugodt szívvel ajánlottam az óév búcsúztatására helyszínként. A csodálatos környezet, a mindent átjáró nyugalom és békesség mindannyiunk számára hosszú időre jelent feltöltődést.

A hotelben az érkezésünk estéjén – a késői órák ellenére – Ön személyes fogadásával megtisztelte társaságunkat!

A kényelmes, patyolat tiszta szobák, a családias étterem, s a finom vacsora már mindannyiunk számára jelezte, hogy a hely választása jó döntés volt. Ezen érzésünket a hátralévő napokban megerősítette és fokozta, hogy a személyzet ismerősként tüsténkedett körülöttünk, mint jó háziasszony foglalkoztak velünk.

A szilveszter este több meglepetést tartogatott számunkra. Első helyen említem a ROTARY szimbólumainak megjelenítését, amely mind színeiben, mind szimbólumaiban megjelent a díszítésben. A szilveszteri vacsora és a zene feltette a rendezvényre a koronát!

Az életünkben először előforduló, az időeltolódás miatti kétszeri „éjfél/újév” lelket melengető érzés volt számunkra.

Az újév első napja a pihenés folytatásával telt, melyhez köszönjük a csodálatos wellness lehetőségét.

Programunk záró reggelije után igazán nehezünkre esett búcsút mondani Önöknek!

Mindezt a várható viszontlátás reményében tettük meg!

Az eltelt néhány hét alatt mindig emlegetjük a felejthetetlen napokat, melyet szívből köszönünk Önnek és Csapatának!

Tisztelettel és köszönettel:

Dr. Sipos Mihály