Szolgáltatásaink

Masa

Restaurantul hotelului, cu meniu fix, satisface cele mai exigente preferinte culinare, oferind in special, mancaruri traditionale ardelenesti, dar si alte specialitati ramanesti si internationale, precum si meniuri vegetariene, mese festive. 
Preturile afisate sunt orientative si se refera la meniul fix.
La cereri concrete, alcatuim un meniu exact in functie de doleantele si necesitatile turistilor. Asiguram reduceri pentru grupurile mai mari sau de copii.
 
Mic dejun          3 EUR/pers
Pranz                7 EUR/pers
Cina                  5 EUR/pers
Demipensiune 10 EUR/pers 
 

Cazare

Hotelul dispune de 99 locuri in spatii de cazare confortabile, dotate cu grup sanitar propriu, TV, frigider. La categoria ** stele, 12 camere cu 2 paturi, 9 camere cu 3 paturi si 2 apartamente stau la dispozitia turistilor, iar categoria tineret este ideala grupurilor de elevi si studenti.

Tarifele de cazare sunt orientative, in cadrul grupurilor mai mari asiguram reduceri.

cazare                             15 EUR/pers/zi
categoria tineret          6 EUR/pers/zi
 

Sali de conferinte

Valoarea cea mai de pret a organizatiilor consta in oamenii care pun lucrurile in miscare si care aduc de fapt beneficiile. Daca doriti sa petreceti cateva zile cu colegii, sa organizati o activitate de team-building va punem la dispozitie 3 sali de conferinte de diferite dimensiuni care sunt dotate cu cele mai moderne facilitati tehnice. 
Pretul inchirierii variaza intre 0-100 EUR/zi si se stabileste in functie de negociere.