Programlehetőségek Szovátán és környékén, hogy az alvás legyen az utolsó gondolata

 Adrenalin Plus kalandpark,

 

ahol  szembenézhet félelmeivel, esetleges tériszonyával vagy bemutathatja mászási tudományát. Két gyerek- és két felnőtt pálya várja a bátrabbakat.

 

  Nosztalgia vonatozás,

 

gőzmozdonyos kisvonattal, Szováta és Vármező között.

 Airsoft,

 

harcászati, taktikai csapatjáték, csapatépítő vagy feszültség levezető jelleggel, igazi fegyverek hasonmásaival (AK-47 Kalasnyikov). A fegyverek mellé védőszemüveget, arcot védő maszkot és egy darab tárat (500 db. töltény) biztosítanak.

Jegy ára: 35 lej/játék/fő (játékidő 3-6 óra)

 Szafari Tour,

 

2 órás kirándulás a Nyárádok festői völgyében retró katonai terepjárókkal vagy összeköttetés a nosztalgia vonat vármezői megállója és a faluközpont között (Szafari Taxi), 4 km-es távolság.

  Sz’Adventure,

 

terepjárós (off-road) kalandtúrák Szovátán és környékén.

 Korondi séta,

 

kézműves műhelyek lovas-szekeres körútja Korondon, ami magába foglalja az egyedi taplófeldolgozó-, takács- és fazekas műhelyek, valamint a korondi Tájház meglátogatását.

Jegy ára: 40 lej

  Fazekas élményműhely,

 

interaktív foglalkozás helyi fazekas irányításával, az agyagfeldolgozás folyamatainak megismerése, tanulás elektromos illetve hagyományos fazekas korongon.

 Sóbánya - Parajd,

 

föld alatti világ a só jótékony hatásával társítva. Asztmás, légúti problémákkal küszködőknek segít meggyógyulni, az egészséges embereknek segít ellazulni, felüdülni.

 

Gokart pálya

Szabadtéri, aszfaltozott, gumiabroncsokkal szegélyezett gokart pálya, inkább gyerekeknek ajánlott. Program: 10-22 óra között.

 

Amenus Ranch Lovarda

Lovaglás gyerekek és felnőttek számára, terep lovaglás és íjászat vehető igénybe.

 

Kelementelki Borospince

Borkostólóval egybekötött kamralakoma várja a kedves vendégeket.

 

Megjegyzés: mindegyik programhoz előjegyzés szükésges. Kérjük, jelezze a programokon való részvételi szándékát a recepción, minimum 1, de inkább 2 nappal korábban! A programok ára a helyszínen kerül kifizetésre.